Bestil Expertstart her

Intro tilbud 4999,-

Udfyld formularen med dine detaljer og skriv lidt om, hvad du søger, samt hvornår du forestiller dig, at vores møder skal foregå. Du får svar indenfor 24 timer.

Bemærk, at når du udfylder og trykker på send, accepterer du, at Expert Eye kan gemme de detaljer, du har indtastet. De bruges til at kontakte dig og oprette et tilbud og til generelle statistiske formål. Hvis du ønsker at få dine oplysninger slettet fra vores system, skriv venligst til susan.kaae@experteye.dk.

Ud over en mere generel gennemgang af dit koncept og din betalingsløsning, har du mulighed for at vælge to fokus områder emner fra nedenstående liste - du er også velkommen til at vælge to emner, der ikke er på listen, men som passer netop dit behov.

Valg af leverandør - Betalingsmodul/PSP
Valg af leverandør - Indløsning
Rådgivning om betalinger i udlandet
Rådgivning om optimering/besparelse på eksisterende aftaler
Implementering af MobilePay
Rådgivning om at undgå svindel
Rådgivning ifht persondatalovgiving (GDPR)
PSD2 – hvilke muligheder og udfordringer kan de nye EU-regler give din forretning?
Analyse af dine afviste transaktioner og rådgivning om hvordan du kan mindske antallet.
Andet (uddyb nedenfor)

Du er velkommen til at oploade et dokument, du mener jeg bør læse, f.eks. din forretningsplan. Vær opmærksom på, at af sikkerhedshensyn kan du kun uploade pdf filer (du kan ændre alle andre filer til pds, ved at trykke "Gem som" og vælge pdf). Har du andre formater eller vil sende mig flere filer, er du velkommen til at sende dem til mig på susan.kaae@experteye.dk.