Ny i online betalinger?

Få hjælp til at vælge den optimale online betalingsløsning

Er du ny indenfor ehandel og skal sætte din betalingsløsning op på den mest optimale måde, eller opererer du i dag indenfor B2B og primært med faktura og ønsker at tilkoble kortbetaling, MobilePay, PayPal eller andre betalingsformer på din løsning?

Med de rette betalingsformer og den eller de rette leverandør(er) kan du sikre, at du tilbyder de betalingsformer dine kunder faktisk ønsker at betale med – i alle de lande du opererer i – og derved opnå større salg. Men mange betalingsformer kan give kompleksitet i din kundeservice og Finance, og det er derfor vigtigt at processerne bliver tænkt igennem og implementeret på bedste vis. Ikke kun når det gælder om at modtage pengene, men også ved refunderinger og når pengene skal afstemmes, er det vigtigt, at tingene er så automatiske som muligt, og de manuelle processer skæres ned til et minimum.

Jeg kan tilbyde dig et par timers workshop, hvor vi ser på din forretningsmodel og strategi, og jeg klæder dig på med den nødvendige viden til at vælge rigtigt. Eller jeg kan påtage mig opgaven at finde og anbefale leverandører, der vil fungere bedst med din forretning og eventuelt også forhandle priser med dem på dine vegne. Når leverandørerne er valgt kan jeg hjælpe med kravstilling til dine IT folk og hjælpe med projektledelse.

Ring eller skriv i dag  på telefon +45 4261 6440 eller susan.kaae@experteye.dk, så finder vi den rigtige løsning til dit behov!