20 ÅRS ERFARING

Alt du skal vide om betaling på nettet

ExpertEye er din uafhængige ekspert i online betalinger

Læse mereKontakt

SENESTE NYT

Alt du skal vide om online betalinger

9 Aug, 2019

Why are all webshops now suddenly having to implement 3D secure?

From September 14, 2019 an PSD2 rule will come into force, namely the Strong Customer Authentication or SCA. Back in 2015, the EU decided they wanted to implement initiatives, which would make it more difficult to commit fraud on someone… Læs mere

8 Feb, 2018

How do I choose the best payment module to my website?

The answer to which payment module is best for you depends on your needs now and in the foreseeable future. A payment module provider is also called a PSP (Payment Service Provider). It is worth the time to use a… Læs mere

Hvad kan jeg tilbyde?

Det er ikke altid lige nemt at komme i gang med e-handel og slet ikke, når det kommer til online betaling. Og som din virksomhed vokser sig større, jo mere komplekst kan betaling på nettet komme til at blive. Alt for mange ambitiøse vækstvirksomheder bruger for meget krudt og kostbare timer på at løse selv de mindste betalings-udfordringer. Og vi ser stadig, at de største etablerede virksomheder mangler en inhouse-ekspert til at afhjælpe problemer, når systemet bryder sammen eller betalingsudbyderen er på tværs. Først skal problemet findes, forstås, undersøges og derefter løses - allerede ved første step må mange virksomheder give op - og de eneste, der kan hjælpe, er firmaet bag din betalingsløsning. Det bliver ofte dyre rådgivningstimer fra nogen, som må formodes at have et knap så uvildigt syn på tingene. Jeg har derfor sat mig for at bruge mine 20 års erfaring inden for online betaling på at uddele gratis viden og hjælp til at finde vej i junglen inden for online betaling.

FÅ TIPS, TRICKS OG GODE RÅD HER!

Vi sætter stor pris på Susans engagement, kompetencer og serviceminded væsen. Hun har været os en stor hjælp ved optimering af vores betalingsløsninger, og hjulpet os med at få overblik over de forskellige processer. Hun er en fantastisk sparringspartner, der gør vores hverdag nemmere. MBXP giver sin varmeste anbefaling.

MBXPChristian Peter Koch Sørensen, ejer

Vi havde en meget positiv oplevelse i vores samarbejde med Susan. Hun har utrolig meget viden om online betalinger og var på kort tid i stand til at komme med konstruktive anbefalinger vi kunne bygge videre på.

GoMoreFrederik Nellemann. Chief Product Officer

Vi valgte at tage kontakt til Susan fra Expereye, efter at have læst nogle af hendes kommentarer vedr GDPR på et forum på nettet. Vi kunne allerede der, se at det var en ekspert der sad bag tasterne, hvorfor vi valgte at tage kontakten. Vi har været yderst tilfredse med Susans måde at analysere og forstå vores forretning, for at finde frem til de muligheder vi har, på netop det marked vi operer på. Vi blev rådgivet og præsenteret for alternative løsningsforslag, forskellige muligheder af underleverandører og muligheden for en større omlægning af den måde vi behandler vores data på idag.
Alt i alt - så vil vi til hver en tid anbefale Experteye og en snak med Susan, det har været det hele værd.

Clubcommander.comDaniel Berg. Co-founder

Løsningsorienteret og professionel – vores samarbejde med Expert Eye og Susan var en øjenåbner for os hos RS Components og gav os et rigtig godt indblik i de muligheder, der ligger inden for betalingsløsninger.

Susan fik hurtigt overblik over og forståelse for vores interne system og hermed også vores udfordringer og kunne derfor give et rigtig godt bud på forbedring af vores nuværende løsning.

RS ComponentsRikke Eiberg Glashoff. Internal Sales & Service Manager

I forbindelse med implementering af dankortbetaling via vores portaler fik vi stor hjælp af Expert Eye. Susan hjalp os hurtigt med at få dannet et overblik over vores muligheder og kom endda med gode forslag til mulige tilvalgsløsninger, vi måske kan få glæde af på længere sigt. Hun hjalp desuden med at sikre en god prissætning ved oprettelse af aftaler med udbyderen og ydede stor hjælp i forbindelse med spørgsmål og afklaringer. Dels i kraft af sin egen omfattende viden og dels som formidler med et godt netværk.

ForcaJon Lindecrona. Product Owner

Skal man have styr på online betalinger, så er et bekendtskab med Susan meget værd. Hun giver ikke op, før den rigtige løsning er fundet. Vi havde problemer med at modtage betalinger på vores norske shop, og Susan var som en detektiv, der gennemsøgte alle hjørner for at finde fejlen. Og på trods af udfordringer på flere niveauer, holdt hun fokus, og gik efter at finde en løsning. Som hun gjorde. Uden Susan, ville vores betalingsløsning ikke være optimal. Vi gælder os til et løbende samarbejde.

Legeakademiet.dkJane Vestergaard. Ejer.

Om Expert Eye

Indsæt opdateret tekst med diverse nye forslag

Kontakt

Telefon

+45 42 61 64 40

Email

susan.kaae@experteye.dk

Firma Information

Enebærhaven 120, 2980 Kokkedal
CVR: 26842654

Hvordan kommer jeg igang

  • Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5
  • Punkt 6
FÅ FLERE TIPS, TRICKS OG GODE RÅD HER!