Nye markeder & nye kanaler

Optimer din betalingsløsning udenfor Danmarks grænser eller til en ny målgruppe

Har du lanceret i udlandet, men omsætningen er ikke helt som forventet? Henvender dine kunder sig og beder om betalingsformer, du ikke har tilknyttet din løsning? Skal du til at sælge til et nye kundesegment og er ikke sikker på, om de ønsker at betale med Dankort eller MobilePay? Eller skal du udvide til flere lande og vil sikre, at betalingsformerne er optimale inden du lancerer? Eller har dine kunder og kundeservice svært ved at finde rundt i de mange betalingsformer, du har tilkoblet, og vil du gerne vælge nogle enkelte ud og optimere din løsning? For nogle gange er ”mere ikke bedre”…

De ”forkerte” betalingsformer kan have en direkte indvirkning på din bundlinje – genkender dine kunder ikke de betalingsformer, de er vant til, vil de ofte enten ikke købe eller måske købe for et mindre beløb. Og på samme måde kan for mange betalingsformer også både virke forvirrende på dine kunder og gøre det svært (for dig/jer selv) at have et optimalt kundeservice flow..

De rette betalingsformer til dine kunder skaber tryghed og tillid og gør det nemt at købe. Og det er ikke kun betalingsformer det drejer sig om – skal du tilbyde at kunden kan oprette en konto hos dig og du gemmer deres foretrukne betalingsforms detaljer til næste gang de handler, eller vil dine kunder blot hurtigt videre og det er dette du skal understøtte?

Jeg kan tilbyde dig et par timers workshop, hvor vi ser på din forretningsmodel og strategi og jeg klæder dig på med den nødvendige viden. Eller jeg komme med konkrete anbefalinger til den optimale løsning og evt. forhandle den gode pris hjem på dine vegne. Jeg kan også hjælpe med kravstilling og i implementeringsfasen, ligesom jeg kan hjælpe med at sikre de gode processer mellem Salg, Produkt, IT, Finans og Kundeservice.

Ring eller skriv i dag  på telefon +45 4261 6440 eller susan.kaae@experteye.dk så finder vi den rigtige løsning til dit behov!