Hvad skal du lave i efteråret?

By 4. august 2017august 23rd, 2017Betalingsformer, eCommerce, Spar penge

Så du er tilbage fra ferien og skal danne dig et overblik over, hvad der vigtigt her til efteråret. Julen kommer snart og det skal din webshop være klar til – du har sikkert helt styr på varekataloget og logistikken, men hvad med selve betalingen?

Når en af dine kunder har lagt en vare i kurven og trykker “betal” og noget så går galt, så er det et 100% salg, der går i vasken. Det kan være teknikken svigter – det kan ske – men det kan også være, at din kunde ikke ser sin foretrukne betalingsform, og derfor bliver usikker. Dette kan specielt være tilfældet, hvis du sælger til udlandet. I Sverige er de meget glade for faktura og selvom en faktura muligvis ikke bliver det endelige valg som betalingsform, så er det et kvalitetsstempel og indgyder tryghed, at faktura kan vælges. I Tyskland er de glade for PayPal, i Finland er de glade for kontooverførsel….

Og har du styr på hvordan (og om) dine kunder bliver påvirket af Dankort Secured by Nets? Ikke kun på hjemmesiden, hvor du måske skal ændre noget tekst, men også at din kundeservice kan svare kvalificeret, hvis en kunde henvender sig? Du kan læse mere her: http://www.dankort.dk/forretning/sikkerhed-for-internetforretninger

Måske er det også tid til at se dine aftaler efter, for at se, om du kan spare penge? Har du sat din webshop op for nogle år siden og haft vækst, men betaler stadig det samme til dit betalingsmodul/PSP (ePay, QuickPay, DIBS etc.) og til din valgte indløser/betalingskort partner (Teller, Swedbank, Handelsbanken, Clearhaus, Bambora etc.)? Find dine aftaler frem, opsummer din omsætning og antal transaktioner det seneste år vs. da du indgik aftalen og ring til dem og hør, om du ikke bør have en lidt skarpere pris. I sidste ende kan, specielt din betalingskort partner, formodentlig ret let erstattes med en anden og kan du spare penge på alle dine transaktioner er det jo også en slags penge at tage med – ren bundlinje! Inden du får et godt tilbud fra en anden indløser, så ring til din PSP og høre hvilke indløsere de er koblet op imod – det er ikke sikkert du har lyst til at kaste dig ud i både af skifte PSP og indløser samme dag. Men er besparelsen stor nok kan det da godt være og så skal du i gang NU, så det kan være færdigt og testet inden julesalget.

Jeg har samlet de indløsere, der er på det danske marked nedenfor. Klik, så kommer du til deres hjemmeside, så er lidt af arbejdet gjort 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.